POČIVAJ U MIRU: Naša poznata folkerka na SVOJ rođendan objavila POTRESNU poruku (FOTO)

Pevačica Sandra Afrika napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama kada je objavila sliku na kojoj je napisano R.I.P (počivaj u miru).

Ova objava je iznenadila, šokirala ali i rastužila korisnike Instagrama koji nisu bili dovoljno upućeni da znaju da se radi o Sandrinoj novoj pesmi. Pojedini su čak komentarisali "Neka joj je laka crna zemlja, počivaj u miru" ali su ubrzo shvatili da je u pitanju numera tog naziva. 

A post shared by ____S____ (@sandra_afrika88) on

S obzirom da pevačica već duže vreme radi na novim pesmama, sutra će upravo ova biti predstavljena njenoj publici pa je Sandra ovim putem želela da najavi novu pesmu. 

Inače, Sandra je baš na današnji dan napunila 29 godina i, srećom, nema razloga za tugu. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji