PROBLEMATIČNA PROŠLOST KOJU MALO KO ZNA: Ovo je najveća životna drama Relje Popovića iz ELITNIH ODREDA!

Iako obožavateljke i dalje oplakuju "Elitne odrede" i budno prate start solo karijere Relje Popovića, malo ko zna njegovu problematičnu prošlost.

Relja Popović je bio učenik Srednje ugostiteljsko-turističke škole. Sa 19 godina ranjen je hicem iz pištolja u stomak nedaleko od škole, jer je drugaricu revolveraša Miloša Ivanovića (35) vređao u obližnjem bifeu. Nakon incidenta su mu odstranjeni bubreg i slezina.Popović je rođen je 2.8.1989.godine. Sa 2 godine izgubio je oca a najbolji drug od prvog razreda osnovne skole mu je Vladimir Matovic. Pesma koja ga je proslavila je definitivno, "Moja jedina". 

Nakon "Elitnih odreda", Relja se posvetio svojoj solo karijeri gde je takođe napravio mnostvo hitova kao sto su "Zatvori oci", "Ako izgubim te opet", "Sve je kul", " 1 poruka hiljadu pitanja" itd. Zajedno sa Vladom ali i samostalno, radio je sa mnogim reperima na nasoj sceni kao sto su: Tatula, Cvija, Rasta, Denito, Frka, Gras, Grubo, Ana Masulovic i drugi. 

Relja se pored pevanja bavi i glumom. 2003.godine je snimio svoj prvi film, "Dremano oko", 2009. godine, film "Obicni ljudi" za koji je dobio i nagradu "Srce Sarajeva" kao najbolji mladi glumac.Takodje je 2011.godine glumio u filmu "Parada".

Relja je trenutno u vezi sa Nikolijom Jovanović, ćerkom Vesne Zmijanac. Njihova veza se pomno prati od strane svih medija, iako par ne voli da se preterano eksponira javnosti.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji