VELJKO SEJE STRAH PO BANJALUCI: Arkanov sin i društvo pretukli mladića? (FOTO)

Cecin sin je, prema nezvaničnim informacijama, učestvovao u tuči u kojoj je jedan mladić povređen.

U ulici Kralja Petra prvog Karađorđevića u Banjaluci juče ujutro je pretučen A. Đ. (24). Tuča je izbila nakon što se grupa mladića posvađala u obližnjem klubu. Prema nezvaničnim informacijama, u društvu mladića među kojima je izbila tuča bio je i Veljko Ražnatović.

- Došlo je do svađe dva društva i počeli su da se koškaju. Reagovalo je i obezbeđenje kluba i sve ih izbacilo ispred kluba - rekao je izvor.

Iako su svi mislili da će sukob tako završiti, to se ipak nije desilo. Grupa je sačekala mladića, za kojeg su mislili da je iz društva sa kojim su se ranije posvađali i napali ga. Mladića su brutalno pretukli, a na mestu gde su ga udarali bili su vidljivi tragovi krvi. Povređeni A. Đ. je prevezen u bolnicu.

U banjalučkoj policiji su potvrdili da se desila tuča, ali nisu saopštili identitet napadača.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji