OVO JE NEVEROVATNO: Evo kako je NAJBOGATIJA SRPKINJA proslavila rođendan!!! (FOTO)

Supruga ruskog milijardera Andreja Meljnicenka i nekadašnja clanica grupe "Models" nedavno je u Las Vegasu proslavila 39. rodendan, nakon cega je objavila fotografije koje svedoce da je Sandra sve lepša.

Sandra se s prijateljicama privatnim avionom uputila u Grad greha, gde je uživala u dobrom provodu i druženju sa svetskim zvezdama poput Demi Mur, a kada je objavila fotografije, njeni fanovi su bili oduševljeni necim drugim - Sandrinim fenomenalnim izgledom.

Ona je, izmedu ostalog, ponela veoma kratku suknju od džinsa i duboke cizme, cime je otkrila da još uvek ima telo za modne piste i da bi lako mogla da pokori modnu scenu kada bi to želela.

Iako je u vreme kada su ove fotografije nastale Sandra slavila 39. rodendan, lako biste je mogli pomešati s nekom dvadesetogodišnjom devojkom, zar ne?

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji