NIKAD VIĐENA SLIKA CECE I ARKANA: U sasvim običnom svakodnevnom izdanju, na kauču, pre svadbe

Malo posle toga, počela je ljubavna priča Cece Ražnatović, tada Veličković i Željka Ražnatovića Arkana. Ipak, kada su se verili i kada su uveliko planirali venčanje, ona je otišla kod roditelja i saopštila im svoju odluku.

Na internetu se pojavila fotografija iz tog perioda. Arkan i Ceca su srećni pozirali sa pevačicinom majkom, a ubrzo posle toga odigrala se svadba veka.Folk diva je u braku sa Araknom dobila dvoje dece, ćerku Anastasiju i sina Veljka.

Cecini roditelji su mislili da će se njihova mezimica udati za pevača Željka Šašića, a pravo iznenađenje je usledelo kada su čuli da je Arkan taj koji je osvojio njeno srce.

- Rekla sam im da ću se udati za Željka. Mama je rekla: „Za Šašića? Divno. On je sjajan momak."Ćale se u to nije mešao. Samo me je pogledao i rekao: „A, Šašić?“ A ja im kažem: „Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!“ Ljudi kad nisu popadali. Možda su ranije nešto i načuli, ali su se nadali da će da me prođe. Onda se otac uozbiljio: „Budeš li to uradila, ja ću te se odreći!“. Znala sam da me samo plaši. „Možete svi da se poubijate, ja ću se udati za njega jer ga obožavam“, rekla sam im. I, kada je Željko prvi put došao kod nas, sve je funkcionisalo kao po receptu - rekla je Ceca jednom prilikom.

Podsetimo, komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000. godine u hotelu „Interkontinental“ kad je u njega pucao Dobrosav Gavrić sa još dvojicom saučesnika.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji