Ne stidi se da pokaže višak kilograma: Milica Todorović u izdanju u kakvom je NIKADA do sada nismo videli

Pevačica Milica Todorović nabacila je nekoliko kilograma, ali, za razliku od svojih koleginica, ne koristi Fotošop kako bi ulepšala realnost.

Milica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je očigledno veoma umorna, a pored toga na svom licu nema ni trunku šminke.

- "Sveža" sam - našalila se Todorovićeva, a obožavaoci su joj poručili da se malo naspava jer joj je odmor preko potreban.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji