ONA JE IMALA RAK, A NJIHOVA LJUBAV JE RAZNEŽILA SRBIJU! Karić priznao zašto su RASKINULI: Našla mi je telefon sa porukama...

Veza Dijane Milojkovic i Stefana Karica važila je za jednu od najlepših ljubavnih prica poznatih javnosti, u skorije vreme. Razloga je bilo mnogo, a glavni je taj što su maksimalno uživali u svojoj ljubavi, dok se Dijana borila sa opakom bolešcu.

Posle nekoliko meseci nagadanja i pretpostavki Stefan je konacno otkrio kakva je prica bila po sredi. U svojoj objavi na društvenoj mreži instagram je izneo sve detalje.

Problem je nastao kada je Dijana pronašla telefon u kojem je stajala poruka od jedne devojke sa kojom se on dopisivao pre veze sa misicom.

Taj telefon nije koristio, ali je poruka iznervirala Dijanu i odlucila je da, sumnjajuci na neverstvo, stavi tacku na vezu.

Njih dvoje postali su poznati javnosti kada je misica dospela u centar medijske pažnje zbog svoje teške bolesti nakon cega ju je on podržao i ošišao se na celavo u znak podrške.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji