KATARINA SE TOLIKO IZOPERISALA DA JE SADA ISTA SORAJA! Mislila da je super, a fanovi je UNIŠTILI!

Pevacica Katarina Grujic promenila je boju kose i ofarbala u sivo

Reakcije na njen novi izgled su podeljene. Dok su mnogi izrazili oduševljenje, bilo je mnogo onih koji su oštro negodovali zbog ove promene.

"Šta uradi od sebe... ista si Soraja... zaista si bila ko lutkicaa ...ovo sad ne liciš ni na šta", jedan je od komentara koji se našao ispod Kacine slike.

❣️ @pedjabozic

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

Bilo je dosta onih kojima se nije dopal nova boja kose mlade pevacice, ali i onih koji smatraju da je novi imidž pun pogodak.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji