Buba Corelli ispričao detalje nakon incidenta u Beogradu (FOTO)

Nakon pucnjave ispred popularnog beogradskog splava Shake 'n' Shake za vreme nastupa sarajevskih muzicara Jale i Bube Corellija, portal N1info je razgovarao sa Bubom Corellijem koji je ispricao detalje ovog dogadaja.

"Prije svega želim da kažem da mi je jako žao što se ovo desilo, posebno na noæ kada je Shake n Shake bio ispunjen do posljednjeg mjesta i kada je atmosfera bila nevjerovatno pozitivna", kazao je Corelli na pocetku razgovora.

Takoder, opisao je gdje se desila pucnjava.

"Do pucnjave je došlo ispred kluba gdje smo nastupali, iako je klub ostao pun sve vrijeme jer je nastup zaista bio organizovan vrhunski", dodao je.

U pucnjavi je povrijeðen reper Vuk Mob koji je poznat po ranijim saradnjama sa ovim dvojcem.

"Naš prijatelj Vuk Mob je nažalost pogoðen u pucnjavi iako nije bio direktno upleten. Jutros smo ga posjetili u bolnici i osjeæa se bolje. Pogoðen je u nogu, a njegov prijatelj je pogoðen sa cetiri metka u rame, ruku i nogu".

Dodao je da sreæom niko nije u životnoj opasnosti.

"Sreæom, sada su van životne opasnosti. Organizatori su nam rekli da je ovo jedna od najveæih posjeta zabilježenih u ovom objektu, a interesantno je to da je do pucnjave došlo u trenutku kada smo izvodili pjesmu Kalashnikov".

"Pucnjava nije ni u kojem slucaju povezana sa nama i našim nastupom", istakao je.

Inace, ovaj dvojac je na turneji širom Balkana i do kraja ljetne sezone ih ceka više od dvadeset nastupa u mnogim gradovima regije.

Naredni nastup u sklopu turneje æe održati sutra u Bihaæu, u klubu Swarog.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji