SADA SU NEKA DRUGA VREMENA: Anastasija je na svadbi srela BIVŠEG! Izgledala je KAO MILION DOLARA! (FOTO)

Svadba sina Brana Micunovica je razlog njihovog susreta

Ražnatovici i Terzici imaju dosta zajednickih prijatelja, a porodica Micunovic je svakako na tom spisku.

Zato je bilo neminovno da se na svadbenom veselju koje je bilo upriliceno proteklog vikenda u jednom luksuznom hotelu u Becicima sretnu bivši ljubavnici, Anastasija ražnatovic i Kostadin Terzic.

Anastasija je bila lepša nego ikad, a za njom nije zaostajao ni njen bivši dragi. 

Oboje su na svojim Instagram profilima objavili fotografije, ali nažalost ne zajednicke.

Ko zna, možda su se na ovoj svadbi simbolicno stare strasti ponovo rasplamsale, pa uskoro padne pomirenje.

Anastasija Ražnatović je ovog vikenda sa majkom Svetlanom i bratom Veljkom prisustvovala svadbi sina Brana Mićunovića.

Mikrofona se na venčanju latila i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je bila pozvana kao gost, ali nije odolela da mladence iznenadi i uveliča im veselje.

Inače, Đorđe Mićunović, sin Brana Mićunovića, i njegova izabranica Zorana venčali su se na crnogorskom primorju, a svadbi je prisustvovalo oko 150 zvanica.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji