ŠTA O SMRTI SAPKA, BRATA ŠAKE POLUMENTE, ZNA ZORAN LAZOVIĆ, ŠEF CRNOGORSKE TAJNE POLICIJE: On je bio taj koji je kasnije pogurao braću u muzičkim vodama i na estradi (FOTO)

"I nocas ja da poludim, sve na kocki izgubim, i kad se dobro napijem a boli me to što nemam brata rodenog i druga pravog i poštenog da mi leda cuva kad meni teško je". Stihovi su dueta koji su otpjevali Šako Polumenta i Dona Aress. 

- Ta pjesma me dotice zbog toga što sam izgubio brata koji je vodio buran život, volio kocku i tako dalje. Dok je Sapko bio živ, bilo ga je u svakoj mojoj pjesmi. Sada mi se cini da ga ima u gotovo svakoj mojoj recenici - izjavio je Šako. Prošlo je pet godina otkako je misteriozno umro Sabahudin Polumenta Sapko, rodeni brat popularnog Šake i jedan od žestokih momaka u crnogorskom dijelu Sandžaka. O razlozima smrti svašta se pricalo. Od toga da se Sapko predozirao, pa da je otrovan, da je nasilno ubijen... Ono što se manje zna jeste da je Sapko Polumenta bio jedan od najefektnijih igraca crnogorske tajne policije pod komandom Zorana Lazovica. Mada šapatom, Sandžaklije iz Bijelog Polja pricaju „da je Sapko posebno dobro odradivao posao za Lazovica kod prodaje oružja odredenim Bošnjacima, tako što bi im prodao oružje, a onda poslao tajnu policiju da im po brojevima traži da predaju oružje“. Sapkova smrt je ostala misterija, pominje se i navodna osveta Lazovica i službe.

Ono što je zasigurno istina jeste da je i Šakin estradni uspijeh itekako imao potporu brata Sapka i Lazoviceve službe jer mediji su tada po zadatku pravili i zvijezde. Lazovicu se nije smjelo reci „necu“.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji