DANAS SU MILIONERI I MARKETINŠKI UMOVI: Krstić i Šaper predstavljaju intelektualnu Srbiju, a baš oni su pogurali familiju Đogani u sam vrh (VIDEO)

Ovaj video takmičenja u modernom plesu odnosno dance-u, snimljen je pre 27 godina u okviru emisija RT Beograd. 

Neverovatno je da se tada u Srbiji održavalo ovakvo takmičenje, a danas, kada postoji mnogo više zaljubljenika u moderan place i breakdance, ne postoji ništa slično. 

Takmičenje je odlično prošlo i po utiscima publike. Da je sve bilo na vrhunskom nivou, produkcija je obezbedila i vrhunska imena u žiriju. 

Verovali ili ne, među članovima žirija su bili i nekadašnji Idoli, a danas veliki marketinški stručnjaci i milioneri, Šaper i Krstić.

Imajući na umu Krstića koji se redovno pojavljuje u jutarnjiem programu gde priča protiv rijaliti programa, turbo folka i svih mogućih drugih stvari, stvarno je iznenađenje da su baš oni pogurali familiju ĐOGANI.

Naime, na ovom takmičenju je kao najbolji solo dance igrač proglašen Baki Đogani, dok je titulu u grupnoj konkurenciji osvojila grupa Đogani Fantastiko. Naravno da su i Krstić i Šaper dali maksimalan broj poena. 

Danas marketinški umovi intelektualne Srbije, a juče su pogurali familiju Đogani do samog vrha. 

Ostaje pitanje, da li su glasali za familiju Đogani i u rijaliti programima?

Pogledajte ceo video. Vredi. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji