Nikada ga ne biste prepoznali: Ovako je Saša Popović izgledao na maturskoj večeri (FOTO)

Direktor Grand produkcije koja je stvorila brojne pevače, drastično je promenio opis od tinejdžerskih dana. Zanimljivo je da je tada izgledao mnogo ozbiljnije nego danas.

Sašu Popovića pamtimo još iz filmova koje je snimaio sa Lepom Brenom i njihovim muzičkim počecima. Danas bismo mogli da kažemo da su njih dvoje kumovali karijerama mladih zvezda poput Darka Lazića, Rade Manojlović, Milice Todorović, Tanje Savić, Baneta Mojićevića i mnogih drugih Zvezda Granda.

Sašu u emisijama gotovo uvek vidimo nasmejanog i dobro raspoloženog. Spremnog na to da prihvati kritike, ali i uzvrati.

Kada je bio maturan, Popović je izgledao veoma ozbiljno. U odelu, sa kravatom i brkovima poput odraslog čoveka, sigurni smo da ga većina ne bi prepoznala.

Ovako je Popović izgledao  na maturskoj večeri:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji