Ona super, a mi smo... JK odgovorila na pohvale Kim Kardašijan i, naravno, pljunula Srbiju!

Jelena Karleuša se našla na sajtu starlete Kim Kardašijan kao devojka u koju je starleta "zaljubljena", pošto Kim svake srede objavljuje kojim ženama u svetu se divi. 

Karleuša se još prošle godine našla na naslovnicama svih svetskih i domaćih medija zbog modne sličnosti sa Kim Kardašijan. Svetski mediji su "optuživali" stiliste starlete, a Jelena je dobijala na popularnosti na društvenim mrežama. 

- Šmekerski potez. Hteo to da prizna neko ili ne, ona je najpoznatije planetarno ime - rekla je Karleuša.

Pevačica je objasnila da jedino što stoji na njenom putu je mesto na kom gradi karijeru. 

- Moja nesreća je što živim i radim ovde, ali zato je moj uspeh veći. Uspevam da sa ove tačke zaintrigiram ljude iz svetskog šou-biznisa - izjavila je Karleuša za emisiju "Exkluziv". 

Speechless. Much respect @kimkardashian

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji