Biljana Srbljanović: Seka Aleksić je ko sedište u tamiću!

Nimalo je nije štedela.

Biljana Srbljanović je u svom stilu oplela po Seki Aleksić. I to na račun njenih kilograma. U stvari, viška kilograma. Dramska spisateljica je na Tviteru komentarisala folkerkinu haljinu na kojoj je print freske, a koju je nosila pre nekoliko dana na jednoj reviji.

- Predstaviti predstavu na haljini je postmodernistički postupak par ekselans, uz to je i lep. Problem je kad se tkanina razvuče ovako na dva metra kvadratna - napisala je Srbljanovićka, jasno aludirajući na Seku Aleksić i njene gabarite:

- Kod ove pevačice nije problem haljina „dolče i gabana“, nego što deluje kao sic na sedištu tamića.

U daljim tvitovima potrudila se da objasni još neke sitnice.

- Freska iz Ravene nije religiozni motiv, on je predstava religioznog motiva. Označeno i označilac, pa to znaju i moji studenti. Pod brojem dva, haljine „dolče“ predstavljaju predstavljanje religioznih motiva. Senka senke, kapirate? - napisala je Srbljanovićka i osvrnula se na citat iz jednih dnevnih novina „neumesno je nositi religiozne motive na sebi“:

- Na čemu se inače nose religiozni motivi? Na kučetu? Na retrovizoru taksija? To prvo semantički da raspravimo.

Izgleda da je, prema njenom mišljenju, Seka svojom punačkom linijom oskrnavila pomenutu haljinu i da joj nikako ne pristaje. Pozvali smo Aleksićku nekoliko puta, ali nije odgovarala na naše pozive, niti je na Tviteru odgovorila Srbljanovićki, što joj je inače svojstveno.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji