Tvorac Zvezda Granda otkrio: Evo zbog čega Ceca nikada neće biti u Grandu!

Drugi čovek Grand produkcije otkrio je zašto se naša poznata pevačica više ne pojavljuje u njihovim emisijama

Drugi čovek Grand Produkcije i čovek koji je osmislio Zvezde Granda, Žika Jakšić otkrio je javnosti zašto pevačice Cece Ražnatović nema u Grandovim emisijama. 

Iako je Ceca, na radost publike, nekada bila redovan gost u Grandovim emisijama, sada nema gde da se pojavi jer, kako navodi Jakšić, emisije poput "Grand šoua" i "Grand parade" više ne postoje. 

Žika tvrdi i da Ceca možda nema vremena.

- Ne znam da li želi ili ne želi, verovatno nema vremena. Ceca i ja smo super drugari, znam i da se Saletom čuje. Nemamo nikakav problem. Ražnatovićeva je prijatelj ove kuće, ali znaš kako - ako igraš za Crvenu zvezdu, ne možeš i za Partizan. Ne možeš da budeš na dva mesta u žiriju - rekao je Jakšić. 

Mada, Žika očigledno ne zna da je više igrača bilo i u Zvezdi i u Partizanu... Tako da Ceci vrata možda i nisu zatvorena... Videćemo, u svakom slučaju.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji