RADOSNE VESTI! Seka i Veljko će dobiti JOŠ JEDNOG SINA, ali pojaviće se i zdravstveni problemi?! (FOTO)

Pevačica Seka Aleksić, koja je posle silinih pokušaja uspela da dobije sina Jakova sa suprugom Veljkom Piljikićem, neće se zaustaviti na jednom detetu.

Prema prognozama priznatog astrologa Vladimira Vlajića, njih dvoje će imati još dece, a Seka i Veljko su, prema astrološkim odlikama, pravi spoj.

- Ceo Sekin horoskop naglašava potrebu za materijalnim sticanjem i sigurnošću. Nikada nije trpela kočnice, od bilo koga (naročito od porodice). Uvek je uspevala da prevaziđe ono što postavi kao problem. Uz svoju nemirnu prirodu, oslanjala se na sreću koja je uvek pratila. Kosmopolita po prirodi sa urođenom željom da uživa, stremi ka skupim stvarima.

Ima horoskop osobe koja će dosta zaraditi u životu, putovati i neće se obazirati ko šta kaže. Doduše ovo je jak, čak muški horoskop. Zbog toga je imala problem da nađe partnera koji može da je isprati. Veljko se tu uklopio. Imaju karmičku povezanost koja datira iz prethodnih života. Koliko Seka puca od samopouzdanja, toliko Veljko stalno oseća potrebu da radi na sebi. Pored nje je dobio na samopouzdanju – objašnjava Vlajić.

Ovaj poznati par je toliko povezan, tako da je teško da nekom pođe za rukom da ih razdvoji!

Teško da će ih nešto ili neko razdvojiti, bar u skorijoj budućnosti - prognozira on. Što se tiče potomstva, Jakov neće ostati jedinac i najverovatnije će dobiti brata.

- Njih dvoje u spoju mogu da imaju samo mušku decu. Sve ženske trudnoće će teško održati. Od oktobra ulazi u period zdravstvenih problema i to sa hormonima. Tako će biti do septembra sledeće godine, pa će tada teško ostati u drugom stanju. Međutim, Seka i Veljko drugo dete mogu da očekuju 2020. godine – tvrdi Vlajić.

Što se tiče Jakova, on će s godinama sve više ličiti na oca.

- Kroz Sekin horoskop se vidi da će sin imati Veljkovih sklonosti ka sportu, voleće da putuje i da piše. Za pet godina će se desiti prelomna stvar koja će uticati na način njegovog vaspitavanja – objašnjava Vlajić.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji