6 miliona za 6 sekundi! Ceca došla kod Paris Hilton i zaradila u rekordnom roku! (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović je pre dva dana snimila reklamu za jednu kompaniju koja se bavi japanskim iscrtavanjem obrva i za to je dobila čak šest miliona dinara. Navodno, ovaj video neće trajati duže od šest sekundi, što znači da Cecina jedna sekunda vredi milion dinara.

Inače, pevačica je još pre nekoliko meseci potpisala ugovor sa firmom koja posluje u celom svetu i koja sarađuje sa Paris Hilton. Kompanija se, pored umetničkog oblikovanja i crtanja obrva, bavi i obučavanjem mladih koji žele da postanu profesionalni šminkeri, a za zaštitno lice u Srbiji odabrali su folk divu. 

- Cecu smo pozvali da nam bude zaštitno lice, jer je ona najveća zvezda na ovim prostorima. Mi smo firma koja planira da, u skoroj budućnosti, napravi niz velikih, poslovnih poduhvata na Balkanu. Zato nam je stalo da baš ona bude u reklami. U početku nije delovalo da ćemo postići dogovor, jer je Ražnatovićeva tražila šest miliona, što je prevelika suma. U tom trenutku nismo bili spremni da joj platimo toliko. Međutim, iz naše centrale su poručili da ipak prihvatimo njen finansijski zahtev, jer ćemo, po njihovom proračunu, imati višestruku korist, priča izvor iz kompanije, koji je dodao i da je pevačica već ispunila polovinu onoga što je dogovoreno, kao i da je novac na njen račun uplaćen pre dva meseca.

- U utorak uveče u jednom hotelu u Beogradu, Ceca je snimila reklamu za nas, a deo u kojem se ona pojavljuje trajaće do šest sekundi. Moguće da bude i kraće. Ona je snimanje odradila profesionalno, veoma brzo, nakon čega je prisustvovala koktelu sa predstavnicima naše firme u Srbiji, završava izvor.

Ceca se, za sada, nije oglasila povodom ovog navodnog profesionalnog angažmana.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji