JOŠ GOLIH SLIKA?! Darina AGONIJA se nastavlja... Ponovo je ucenjuju vulgarnim fotkama?! (FOTO)

Pevačica i dalje snosi posledice zbog golišavih fotografija koje su pre nešto više od godinu dana procurile u javnost.

Skandal sa porno fotografijama popularne pevačice Dare Bubamare krajem 2015. godine uzdrmao je Srbiju, a ova tema i danas je aktuelna. Pisalo se da je pevačica golišave fotografije želela da pošalje svom ljubavniku, kao i da se razvela zbog istih.

Međutim, Dara je 2015. izjavila da je fotografije želela da pošalje svom tadašnjem suprugu Milanu Kesiću...

Užasno je što su te fotke objavljene, ali mene nije sramota jer sam ih slala svom mužu. Nastale su u mom stanu, u našoj spavaćoj sobi. Kada smo bili razdvojeni, ja sam njemu slala te fotografije. Pa svi to rade! Ne postoji čovek koji u svom mobilnom telefonu nema bar jednu fotografiju na kojoj je go. Ma svi smo mi rođeni goli, a to što Milan i ja radimo je ljubav, strast - rekla je pevačica tada u jednom intervjuu.

Međutim, sada posle više od godinu dana Daru ponovo ucenjuju, a kako otkriva izvor blizak pevačici za Pink.rs, ponovo se javljaju nepoznate osobe i prete joj objavom identičnih fotogrfaija.

- Dara je nedavno primila poruku u kojoj joj neko poručuje da će se njene fotografije na kojima je naga ponovo naći u javnosti. Međutim, u porukama nije precizirano o kakvim se fotografijama tačno radi i da li je ponovo reč o starim. Ako je reč o starim, tu nema prostora za ucenu, jer je to već viđeno, a novih, kako Dara tvrdi, nema. Tako da je neko uspeo samo da je uznemiri u smislu da je ponovo podseća na agoniju koju je prošla- otkrio je izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, međutim ona je ostala nedostupna za komentar.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji