DARA BUBAMARA I DALJE ODVAJA SAMO PILETINU: Ovo je njen novi dečko, čak je završio i fakultet! (FOTO)

Već dugo vremena se za Radojku Kesić, popularniju kao Dara Bubamara, vezuju po medijima mnogo mlađi muškarci. Do sada su osvanule avanture sa nekoliko sportista, a jednom od njih je čak slala i svoje golišave fotografije. Po estradnim krugovima kruži priča kako se Rada Dara uvek hvali svojim avanturama za jedno veče, a svaki put ističe koliko su njeni partneri godina mlađi od nje. Međutim, kao što smo spomenuli, do sada su je uglavnom vezivali za sportiste, košarkaše ili fudbalere, dok je sada došlo do totalnog preokreta.

Kako naš izvor navodi, svog novog "mladića" je upoznala na snimanju popularne emisije Amidži šou. Voditelja je isto veče, posle emisije, zvala nekoliko puta na telefon, tražeći broj telefone osobe koja joj se sviđa, a koja se nalazi u timu koji realizuje ovaj popularni šou. Nemajući kuda i znajući koliko je daleko Dara Bubamara spremna da ide, Ognjen Amidžić odbija da da broj telefona svog saradnika. Onda se Dara prebacila na politikologa i novinara Milovana Jovanovića, njihovog zajedničkog prijatelja. Ne poznavajući celu situaciju, u SMS poruci joj šalje njegov broj telefona. Tada počinje Darina popularna mreža u koju je upecan ovaj mladić.


Istu noć je usledila razmena nekoliko SMS poruka i fejsbuk chat do duboko u noć. Sledeće veče su izašli zajedno na romantičnu večeru u poznati prestonički lokal, a onda su se taksijem odvezli i u njen stan, pošto nisu mogli kod njega na Voždovac gde živi sa svojom babom. 

Ono što je najčudnije u celoj aferi je to što mladić nije sportista. Čak je završio i fakultet političkih nauka i zaposlen je u ozbiljnoj domaćoj kompaniji. U Srbiji važi za jednog od najuglednijih i najduhovitijih tviteraša, a već nekoliko godina se nalazi u timu autora koji realizuje najgledaniju domaću emisiju Amidži šou. Od Dare Bubamare je mlađi 17 godina!

Ova veza traje nekoliko nedelja, "golupčići" svako slobodno veče koriste da provedu u njenom stanu, gde se zajedno zadržavaju do kasno ujutru. Zbog ove ljubavne afere, on je zapostavio svoje poslovne obaveze, pa je Ognjen Amidžić izuzetno ljut na njega, dok kolege sa posla govore kako svako jutro kasni na posao i dolazi umoran i "izmučen".

Pokušali smo da dođemo do izjave Dare Bubamare o njenom novom fakultetski obrazovanom dečku, ali je bila nedostupna na naše pozive i stalno se uključivala sekretarica. 


Novi dečko Dare Bubamare se zove Nemanja. Zbog naših saznanja kako je baš on upoznao Nemanju sa Radojkom, pozvali smo i Ognjena Amidžića koji se prvo slatko nasmejao, a onda nam samo kratko prokomentarisao: "Barno", a potom spustio slušalicu. Ali, znamo onu staru, gde ima dima tu je i vatra. U ovom slučaju, gde Rada potpali vatru, tu se sva piletina okreće na ražnju. 

Želimo im puno sreće u njihovoj ljubavi i da njihova veza potraje još dugo. I da Dara prestane da šalje telefonom svoje golišave fotografije, jer to je osnovni uspeh za kvalitetnu vezu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji