POLITIČAR PRETIO KIJI UBISTVOM Kockareva u kandžama opasnog momka, policija istražuje slučaj!

Od kako se vinula u visine posle pobede u rijalitiju "Zadruga", Kristina Kija Kockar san je mnogih muškaraca. Svojim seksepilom pali i žari gde god da se pojavi, a nedavno je zapala za oko jednom političaru koji joj je pretio smrću nakon što je odbila da se viđa sa njim.

On je bivšoj stjuardesi nudio kola, stan, auto i 2.000 evra samo da provede noć sa njim, a nakon što ga je odbila, slao joj je preteće poruke.

"Kristina neprestano dobija preteće poruke od kada je pobedila u tijalitiju, što od antifanova, što od devojaka koje je iz nepoznatih razloga mrze i žele da joj naude. Ona je svesna činjenice da ne može svako da je voli, i ne odgovara na pretnje i uvrede koje neretko stižu, ali joj je jedan imućni muškarac napravio veliki problem. On je moćan političar, a Kija mu se na prvi pogled svidela još dok je boravila u rijalitiju. Najbliži prijatelji su ga u više navrata prozivali što se danima nije odvajao od televizora i neprestano gledao rijaliti upravo zbog nje. Svima je pričao da mu se mnogo sviđa i da je neverovatno kako izgleda. Govorio je da je dobra riba i da je devojka baš po njegovom ukusu. Rekao je da bi najviše voleo kada bi se sreli negde čim ona izađe iz rijalitija. Najviše mu se dopala njena ambicija i želja za uspehom. Oduševilo ga je što je samostalna, sposobna i obrazovana", priča dobro upućen izvor i dodaje:

"Nekoliko dana nakon što je "Zadruga" završena uspeo je da je sretne na jednom prestoničkom događaju. Prišao joj je i rekao da bi voleo da nasamo popričaju i da će se razgovor ticati njene pevačke karijere. Rekao joj je da poznaje dosta uticajnih ljudi koji mogu da joj pomognu. Tada su razmenili brojeve telefona i već posle par dana dogovorili su se da se sastanu u jednom prestižnom restoranu kako bi je on odveo na ručak. Dok su razgovarali, političar je Kristini jasno stavio do znanja koliko mu se dopada i tom prilikom joj spremio skupocenu ogrlicu sa svarovski kristalima koju je želeo da joj pokloni. Međutim, Kockareva mu je jasno stavila do znanja da joj se on ne dopada i da ne može da očekuje tu vrstu povratne reakcije. Ispričala mu je da trenutno nije ni za kakvu emotivnu vezu i da je lepo od njega što se poneo kao pravi džentlmen. U tom trenutku političar je pokušao maksimalno da se iskontroliše i da sakrije bes, pa je uljudno platio račun nakon čega su se udaljili iz restorana", priča izvor i dodaje da tada počinju Kristinine muke.

"Čim su se rastali, Kristini je u poruci napisao da je spreman da joj da 2.000 evra, auto i stan kako bi provela samo jedno veče sa njim. Kija isprva nije odgovarala na njegove poruke, a kako je nastavio da je ubeđuje, uljudno mu je rekla da ne želi ništa sa njim, osim prijateljstva. To ga je razbesnelo i u tom momentu je okrenuo drugi list. Počeo je da joj preti, jer mu je proradila sujeta. Napisao joj je: "Ti izgleda nemaš pojma sa kim imaš posla. Bolje bi ti bilo da razmisliš još jednom, jer ako se ja budem iznervirao, nestaćeš. A već sam vrlo besan zbog svega ovoga". Kija nije želela da se za ovo sazna, pa je samo ljudima za koje zna da neće otkriti poverila ko je opasan muškarac", završava izvor.

Nakon ovog saznanja, Kija nije želela mnogo da polemiše.

"Nemam komentar, ne želim ništa da pričam", rekla je ona.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji