5 GODINA je POKUŠAVALA DA ZATRUDNI: Naša voditeljka se razvela od glumca, ponovo udala, ali je usledila TEŠKA BORBA!

Voditeljka Nataša Pavlović već godinama važi za jedno od omiljenih domaćih TV lica, a iako je godinama prisutna na malim ekranima o privatnom životu retko je govorila za javnost.

Domaćica emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović u skladnom je braku sa producentom Predragom Pavlovićem sa kojim ima dva sina.

Starijeg naslednika Olega par je dobio 2011. godine, nakon tri godine braka, ni ne sluteći da im se želja da prošire porodicu neće ostvariti lako. Njihova borba za drugog sina trajala je čak pet godina, tokom kojih je voditeljka u nekoliko navrata prolazila kroz teške trenutke.

 

Pre sadašnjeg supruga, Nataša je četiri godine bila u braku sa poznatim srpskim glumcem Markom Živićem, sa kojim je nakon razvoda ostala u prijateljskim odnosima.

 

Nataša Pavlović sadašnjeg supruga Predraga upoznala je dok je vodila šou program "Plesom do snova".

 

Venčali su se 2008. godine, a tri godine kasnije postali su roditelji dečaka Olega, kome su ubrzo poželeli da podare brata ili sestru.

 

Međutim, Nataša dugo nije uspevala da zatrudni. Kada je krajem 2016. godine saznala da je ponovo u drugom stanju i da joj se ostvarila velika želja da dobije i drugo dete, o svom iskustvu progovorila je za medije, želeći da pomogne drugim ženama koje se bore sa istim problemom.

 

– Od kada je moj Oleg napunio godinu dana želela sam da dobije brata ili sestru.

 

Punih pet godina nisam mogla da ostanem u drugom stanju i išla sam na preglede i kontrole, ali sve je bilo u redu.

 

Razmišljala sam o raznim metodama, ali, eto, izgleda da prevelika želja kod žene može da dovede do kontraefekta. Pričam sada veoma otvoreno, jer smatram da moje iskustvo može da bude ohrabrenje mnogim ženama koje su u sličnoj situaciju u kojoj sam ja donedavno bila - ispričala je voditeljka tada.

 

- Verovatno bi mi bilo mnogo teže da nemam dete, tako da razumem žene koje tako željno očekuju prvo, pa su još očajnije kad se ništa ne dešava. Ali onda iz svog tog stresa imaju još manje mogućnosti da se opuste i zatrudne. Ulete u vrzino kolo i ja ih potpuno razumem. To sve je jako teško za žene koje žele da postanu mame - rekla je Nataša, koja je prošlog leta na svet donela drugog sina Jana.

 

Pre nego što se udala za Predraga, šarmantna voditeljka četiri godine je bila u braku sa glumcem Markom Živićem, sa kojim je nakon razvoda ostala u dobrim odnosima. Ona mu je bila velika podrška i tokom borbe sa bolešću i teške operacije na jednjaku i želucu. Iako nikada nisu želeli da govore o razlozima koji su doveli do kraha braka, nekadašnji supružnici ističu da su i nakon toga veliki prijatelji. - Nedavno sam joj čestitao rođenje drugog deteta. Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije - rekao je glumac prošle godine

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji