DRUGARICE PROKLETNICE: Jelena Krunić prebila Vešticu zbog Vlade iz Elitnih odreda!

Počela sam da je čupam i udaram joj šamare, a onda sam dohvatila pikslu da je gađam, ali je reagovalo obezbeđenje. Nju su odveli sa splava, a ja sam sama otišla

Jelena Krunić, učesnica „Farme“, pre nešto više od dva meseca prebila je svoju nekada najbolju drugaricu Anđelu Vešticu.

Njih dve su zaratile zbog Vlade Matovića, bivšeg člana grupe Elitni odredi, s kojim je Krunićeva godinama bila u vezi. Naime, ona je saznala da je Veštica, odmah nakon njihovo g raskida, otrčala kod pevača. Kad je go-go igračica za to saznala, provukla je kroz šake najbolju drugaricu i zauvek završila s njihovim prijateljstvom. A šamaranje je palo na jednom poznatom beogradskom splavu. O svemu što je dogodilo Jelena Krunić je pričala za Kurir Stars na samom ulasku u „Farmu“.

- Tačno je da sam prebila Vešticu. Opet bih je izudarala, ali nikako da je sretnem. Volela bih da je vidim na „Farmi“ - započela je priču Krunićeva i nastavila:

- Nije Vlada jedini razlog zbog kojeg sam je tukla. On je bio samo kap koja je prelila čašu. Anđela me je baš razočarala, a bile smo najbolje drugarice. Živela je kod mene, stalno sam joj pomagala. Iako je bila upućena u moju vezu s Vladom, s njim se viđala meni iza leđa. Čim smo nas dvoje raskinuli, ona je brže-bolje otišla kod njega i našla mu se kao „uteha“. Kad sam to saznala, htela sam da je pozovem kod sebe u stan, ali sam odustala, pa sam čekala da mi neko javi da je ona u gradu, i to se i desilo.

Ona kaže da je iz kreveta otišla na splav da se obračuna s bivšom najboljom drugaricom.

- U dva sata iza ponoći drug me je pozvao i rekao da je taj ološ na splavu. U pidžami sam izletela iz stana. Hostesa me je odvela do nje i ja sam odmah počela da je čupam i udaram joj šamare, a onda sam dohvatila pikslu da je gađam, ali je reagovalo obezbeđenje. Nju su odveli sa splava, a ja sam sama otišla. Od tada me se boji i znam da sam ja razlog zašto nije ušla na „Farmu“, a iskreno, volela bih da uđe, jer bih je uništila rečima. Ne bih na imanju prljala ruke, ono što znam o njoj bi je dokrajčilo - kaže Jelena.

Pozvali smo i Vešticu i Vladu za komentar, ali su njihovi brojevi ostali nedostupni.

Jelena Krunić, nedelju dana pred ulazak na Zadrugu 2, udarila je pesnicom u glavu gosta jednog splava na kom je igrala. Ona je pobesnela pošto ju je taj muškarac uhvatio za guzu u trenutku kad je silazila niz stepenice, pa se fizički obračunala s njim.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji