ROKVIĆI OTKRILI POL DETETA: Ostaćete bez reči kada vidite na koji način su to uradili!

Bojana Barović otkrila je pol bebe

Manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić podelili su lepe vesti na Instagramu. Bojana je otkrila da će roditi dečaka, a pored roditelja, ova vest je oduševila i njihovu ćerku Leonu.

Deda Marinko Rokvić takođe je bio veoma nestrpljiv da sazna pol, pa je odbrojavao dane do gotovih rezultata. Kako bi atmosfera bila totalno upotpunjena, Nikola i Bojana osmislili su originalan način kako da Marinku i ćerki saopšte vest.

Naime, stariji Rokvić držao je crni balon u ruci, da bi ga potom manekenka probušila oštrim predmetom, nakon čega su izašli plavi baloni. Posle čestitki, zagrljaja i poljubaca, usledile su i suze radosnice.

"Danas smo na divan način uz pomoć naših prijatelja otkrili pol našeg deteta! Radujemo se što će Leni dobiti" objavio je Nikola u opisu snimka koji je podelio na Instagramu.

 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji