BIO JE POBEDNIK "OPERACIJE TRIJUMF": Danas je neprepoznatljiv! Ugojio se 15 KILOGRAMA (FOTO)

Harizmatičnog Bosanca Adnana Babajića sećamo se kao pobednika prve Operacije trijumf, ali umesto među zvezdama regiona, danas ga zatičemo u prilično drugačijem kontekstu.

Danas, Adnan je i dalje u muzičkim vodama, ali, umesto da trese velike scene regiona kako se očekivalo - on nastupa sa sintisajzerom po svadbama i klubovima u Čikagu, gde se preselio zbog svoje izabranice Lejle.

- Mnogi su pisali da sam obustavio svoju karijeru, ali to nije tačno... Traže me ljudi sa prostora bivše Jugoslavije - izjavio je ranije Adnan, koji je u međuvremenu nabacio i koji kilogram viška.

Inače, Adnan je pre nekoliko dana objavio spot za pesmu "Kani suzo" gde se primetilo da se ugojio najmanje 15-tak kilograma.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji