Bivša žena Željka Mitrovića se udala, odrekla pevanja i nestala iz javnosti, a danas je NE BISTE PREPOZNALI!

Vlasnik "Pink" medijske imperije Željko Mitrović godinama je u srećnom braku sa Milicom Mitrović, direktorom programa i muzičkim urednikom ružičaste televizije, ali malo ko zna da mu je to drugi brak.

Plavokosa lepotica je palila i žarila jugodslovenskom scenom devedesetih godina, a čim se pojavila i zapevala nema ko nije znao brojne pesme Sonje Mitrović Hani.

"Otkini baby", "Kocka šećera", "Džip" samo su neki od hitova koji su se neprekidno puštali u najpopularnijim diskotekama i na kojima je odrastala generacija. Iako je Hani uspela da ostvari veliku karijeru, povukla se sa scene i danas je nema gotovo nigde.

View this post on Instagram

Sonja Mitrović Hani - Sedam godina (Audio 2005) #SonjaMitrovicHani #Hani #SedamGodina #TurboFolk

A post shared by Turbo-Folk Muzika (@turbofolk7) on

Sonja je bila udata za vlasnika "Pink" imperije Željka Mitrovića sa kojima dvoje dece, ćerku Sandru i sina Aleksandra. Ona je danas u odličnim odnosima sa svojim bivšim suprugom, ali i sa njegovom drugom ženom Milicom sa kojom Željko ima dve ćerke, Kristinu i Andreu.

Sonja se danas bavi produkcijom i aranžiranjem i sarađuje sa poznatim pevačima.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji