STANIJINE PROZIVKE MU TEŠKO PALE: Kristijan Golubović pokušao da se ubije u zatvoru?!

Osuđeni kriminalac Kristijan Golubović nalazi se u teškom psihičkom stanju zbog čega je u noći između petka i subote nameo sebi povrede po telu metalnim predmetom, saznajemo iz izvora iz Kazneno-popravnog zavoda u Požarevcu.

Od kada je  u zatvor na izdržavanje kazne duše od četiri godine, Kristijan je pokazivao znake depresije.

Razgovori sa zatvorskim psihologom nisu dali rezultat. Stanje se posebno pogoršalo prošlog vikenda.

Međutim, pravni zastupnik Kristijana Golubovića advokat Gvozden Grgur, kaže da je njegov branjenik u izuzetno dobrom psihičkom i fizičkom stanju.

- On je čovek koji je 22 godine proveo na robiji i koji nikada nije pokušao samoubistvo, pa nema razloga da to uradi i sada. On je sada u svetu spremanja tužbi. Pre neki dan smo se čuli telefonom i najavio je da će tužiti sve medije koji pišu loše o njemu. Najviše su ga iznervirali  naslovi o Staniji i da je doživeo kliničku smrt, rekao je njegov advokat Gvozden Grgur.

Kristijan Golubović osuđen je na osam godina zatvora zbog trgovine heroinom. U istražnom zatvoru je proveo više od tri godine što mu je uračunato u izdržavanje kazne.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji