Nije najstrašnije to što je Kija Kockar najveća zvezda Sajma knjiga, već OVO, koliko god vas zabolelo

Neki znaju, a neki i ne, ove nedelje se održaba Sajam knjiga u Beogradu, jedna lepa kulturna manifestacija, kao i događaj koji privlači sve ljubitelje dobre knjige, lepe reči, mirisa papira… Zvuči bajkovito, zar ne? E pa nije baš tako.

Danas je Kristina Kija Kockar, rijaliti zvezda, potpisivala svoju knjigu na pomenutoj manifestaciji. Da, dobro ste pročitali. Kilometarski redovi u hali četiri Beogradskog sajma zbog nje. I to ste dobro pročitali. E to je ono strašnije od toga da je ona napisala knjigu, da ne kažemo biografiju. Čuj biografiju, a ni 30 godina nema! No, nebitno je i to.

Dakle, na Vulkanovom štandu stvorili su se već pomenuti kilometarski redovi. Veliki broj ljudi, među kojima je bilo najviše dece, strpljivo su čekali kako bi im Kija potpisala knjigu i kako bi se slikali sa njom. I to je tek najstrašnije. Deca. Čekaju. Da im Kija potpiše knjigu. Da se slikaju s njom.

– Nisam književnica, ni spisateljica. Slobodana sam volela i samo sam htela da ispričam istinu. Trenutno se najbolje osećam kao pevačica, rekla je Kija za Blic i dodala da Sloba Radanović sutra dolazi na Sajam te da će kupiti knjigu. Informacija od krucijalnog značaja, eto mogu ljudi da odu i s njim da se slikaju.

Kako stvari stoje, možemo svi da se… Slikamo. Ili smo se uslikali odavno. Prst na čelo, bogami.

Tebi, Kristina, Kija, svaka čast. Uspela si da unovčiš sve što si mogla, a na tome zahvali našem narodu koji je… Upišite reč sami. Do nekog narednog Sajma i naredne rijaliti zvezde koja je idol mladih, a i onih nešto starijih.

I da, ni pljeskavica nema na Sajmu, bar ne onoliko kao nekad. Sve ste pokvarili. Ogladni se od dobrog štiva, pa mora narod pojesti nešto. Ili je, ipak, bolje pročitati autobiografiju rijaliti zvezde? Nismo pametni.

Laku noć, Srbijo.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji