NEMA POSAO, ŽIVI TAKO LAGODAN ŽIVOT: Filip Đukić krije jednu bizarnu tajnu!

Učesnik Zadruge Filip Đukić je nekoliko puta u rijalitijima u kojima je učestvovao pred kamerama imao seksualne odnose sa učesnicama.

Da je seksualno opterećen tvrdi i Filipov blizak prijatelj koji otkriva da je zadrugar za novac zadovoljavao starije dame.

- Dečko je za posmatranje, seks je za njega kao droga. Seksualno je opterećen! Čak je i starije žene zadovoljavao, a one mu plaćale i svašta kupovale za tu uslugu - rekao je izvor.

Filip je od seksa zarađivao dosta novca kojim je sebi mogao da pruži lagodan život, pa ne čudi kako sebi može da obezbedi takav širok život. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji