BOLESNA NEKA PORODICA: Deda Aleksandre Prijović odsekao ruku i nogu čoveku, pa dobio nanogicu!? (FOTO)

Dok ubistvo pevačice Jelene Krsmanović zaokupljuje Srbiju, druga strašna informacija presekla je javnost!

Deda Aleksandre Prijović, Bora, je otkrio mračnu tajnu iz svoje prošlosti.

- Ja sam nju podigao. Otac joj nikad ništa nije kupio u životu. Jednom sam pucao u njega zato što mi je krao novac iz kuće. Pištoljem sam ga isterao iz doma, na kapiju. I sada ih je ostavio bez ičega, ispričao je za Blic Aleksandrin deda.

Ali sa druge strane, Bora je novinaru Blica otkrio i jednu, još šokantniju istinu iz svog života. A to je da je odsekao ruku i nogu jednom čoveku, zbog čega je bio i u zatvoru. Takođe, i on sam je ostao bez noge, ali se još kreće uz pomoć drvene proteze. 

"Mislite li da će ona stvarno biti Brenina snajka? Ma neće! Je*aće je pa će je oterati! Ipak je on Brenin i Bobin sin! Neće oni Aleksandru za snajku zato što je Romkinja po dedi. Voleo bih da se uda za Filipa, ali ko će Rome. Ipak je to Beograd", tvrdi Aleksandrin deda Bora Mihajlović koji živi u njenom rodnom Belom Manastiru.

Kada je deda sam u kući, njegova ćerka i unuka zaključavaju svoje sobe da ih on ne bi potkradao, kao što je to svojevremeno činio Aleksandrin otac, Nedeljko Prijović poznatiji kao Neno.

"Ja sam nju podigao. Otac joj nikad ništa nije kupio u životu. Njena majka Borka se rastala od njega zato što je svetski lopov. Krade i pljačka sve. Jednom sam pucao u njega zato što mi je krao novac iz kuće. Pištoljem sam ga iskterao izdoma, na kapiju. I sada ih je ostavio bez ičega", očajan je deda Bora.

Kroz varoš u kojoj živi kruže priče da je deda više od jedne decenije bio u zatvoru zbog ubistva.

"Volim da pijem a voleo sam da tučem Cigane. Po ocu sam Rom a po majci Srbin. Moj otac je bio sa Romkinjama, išao je sa raznim ženama, ali nije on njih silovao. Jedan je počeo da ga tuče zbog toga, a onda sam mu sekirom odsekao nogu i ruku, krv je lila ulicom u Belom Manastiru. Iskrvario je do bolnice. Ubio sam ja dvojicu tada. Četrnaest godina sam proveo na robiji!, ne krije deda Bora.

U braku Aleksandre Prijović (22) i sportskog menadžera Filipa Živojinovića (33) sve je podređeno pripremama za rođenje njihovog naslednika koji će na svet doći u martu sledeće godine. Nakon što je tokom leta imala veoma uspešnu turneju, atraktivna brineta i njen suprug odlučili su da sebi priušte mali predah te su najpre otputovali na Jamajku gde su prisustvovali venčanju prijatelja, ali su odlazak iskoristili i za desetodnevni odmor na kojem su im društvo pravili Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović. Dobro raspoloženi četverac uživao je u svim pogodnostima tog karipskog ostrva, a ovaj predah ujedno je bio i svojevrsni medeni mesec za Aleksandru i Filipa.

S obzirom na to da se lepa pevačica odlično oseća u blagoslovenom stanju, po povratku u Srbiju planira da nastavi s koncertnim aktivnostima te će se družiti s publikom tokom čitavog oktobra, nakon čega će otići na zasluženo trudničko odsustvo.

Da Brena i njen suprug zaista daju vetar u leđa Filipu i Aleksandri, najbolje govori činjenica da su im kao svadbeni poklon darivali kuću u Majamiju, njihovom omiljenom gradu. Prema pisanju medija, ta nekretnina vredi skoro dva miliona evra, a Prijovićeva će upravo tamo sa suprugom provesti poslednje nedelje trudnoće jer planira da se porodi u Americi. Odluku da se njihov sin rodi “preko bare” doneli su čim su saznali da će postati roditelji.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji