FOTKE KOJE BI RADO SPALILI: Nećete verovati, ali ovako su naši pevači izgledali na početku karijere!

Danas su mnogima modni uzori, lepi i mladi ljudi ali na počecima svoje karijere su izgledali mnogo drugačije.

Kako je napredovala moda, tako se i naša estrada menjala.  Kada pogledamo njihove slike sa početka karijere, transformacije koje su doživeli će vam biti zaprepašćujuće.

Kada pogledamo slike Seke Aleksić, vidimo da je dosta ulagala u svoj izgled, a najveće promene trpela je njena frizura.

 

Viki Miljković je uz promenu boje kose menjala i način na koji se šminka, te je danas vrlo atraktivna.

Željka Joksimovića pamtimo kao mladog muškarca sa bradicom i šiškicama. Međutim, danas je jedan vrlo zreo muškarac.

 

Nataša Bekvalac često dobija nadimak novosadske barbike, što opravdava njen izgled od samog pojavljivanja do danas.

 

Ana Kokić voli da isprobava razne boje kose, ali ona koja je svima najupečatljivija je ipak plava boja sa početka karijere.

 

Svetlana Ceca Ražnatović je dosta ulagala u svoj izgled, a danas bi joj na lepoti pozavidele i mnoge mlađe devojke.

 

Dara Bubamara, uvek vesela devojka najviše voli da nosi kratku kosu. Na početku karijere bila je vrlo mlada i ličila je na nekog dečaka dok je danas vrlo atraktivna.

 

Dragana Mirković se na početku pojavila sa kovrdžavom kosom, dok je danas žena puna samopozdanja, šarmantna i vrlo atraktivna.

 

Goga Sekulić retko ko pamti sa početka svoje karijere dok je bila plavuša.

 

Aca Lukas je svoju karijeru počeo kao mladi roker, što i dokazuje njegov izgled. Međutim, dugu kosu nikada nije skratio do kraja.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji