LJUBOMORNI FILIP TERORIŠE PRIJOVIĆKU: Evo koju obavezu prema dečku ona ima posle svakog nastupa!

Pevačica priznaje da pre svakog nastupa mora da pozove dečka, a kad završi posao, iz hotelske sobe telefonom razgovara s njim satima, sve dok ne zaspe

Filip Živojinović postao je ljubomoran kao pas! Otkad je njegova devojka Aleksandra Prijović izdala album „Testament“ i postala još popularnija, najstariji sin Bobe Živojinovića ne može da sakrije ljubomoru.

Folkerka je za Kurir otkrila da je Brenin pastorak više ne prati na nastupima u inostranstvu, ali prinuđena je da mu se javlja pre i posle svake svirke.

- Filip me više ne prati na svim nastupima, samo kad sam u Beogradu. Tada sam mu usput, pa dođe (smeh). Napravi nekad izuzetak, kao na primer nedavno u Crnoj Gori. Tamo sam radila, pa smo iskoristili dva-tri dana da malo uživamo na plažama - kaže Prija i dodaje kakve su joj obaveze prema dečku kada nije u Srbiji:

- Svaki put me pred svirku pita šta se dešava, kako prolaze nove pesme, koliko ima ljudi ili nešto u tom fazonu. Uvek mu pošaljem poruku kad završim svirku, a kad dođem u hotelsku sobu, zovem ga i pričamo satima, dok nam se ne prispava. Pošto smo u poslednje vreme mnogo umorni, gledamo da nam pozivi ne traju mnogo i maštamo da što pre legnemo da spavamo.

Brenina snajka ističe da su ona i Filip ranije imali običaj da, kada nisu zajedno, razmenjuju seksi i provokativne fotografije.

- Ono što mi šaljemo jedno drugom nije za javnost. Ranije je bilo slanja slika, nekih porukica, ali prevazišli smo to. Dugo smo u vezi, tako da sve što treba radimo kod kuće - završava Prija.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji