SIROMAŠTVO, GUBITAK BEBE, A ODREKLI SU JE SE I RODITELJI! Tužna priča Tanje Savić zbog koje se povukla sa estrade! (FOTO)

Tanju Savić, koja je postala poznata učešćem u "Zvezdama Granda" život nije mazio, a zbog svega što ju je zadesilo na neko vreme se povukla iz javnosti

Plasman u finale popularnog muzičkog takmičenja i album koji je nakon toga snimila vinuli su Tanju u sam vrh mladih estradnih nada, ali nevolje je ipak nisu zaobilazile.

Tanjina porodica teško je živela i pevačica u detinjstvu nije mogla da priušti sve što joj je bilo potrebno, pa je čim je postala poznata i zaradila novac finansijski pomogla svojim roditeljima. Međutim, kuća koju je kupila na Zvezdari, vredna oko 100 000 evra, zavadila je Tanju i njenu porodicu.

Pevačica je u nedostatku novca želela da je proda sa čim se njeni roditelji nisu slagali, s obzirom na to da se, iako je kupljena njenim novcem, kuća vodila na njenog oca.

- Nisam u dobrim odnosima s roditeljima. Prevarili su me ljudi od kojih sam se tome najmanje nadala, i to me mnogo boli. Mi smo do prošle subote bili u dobrim odnosima, a onda se dogodio sukob preko kojeg ne mogu da pređem. Otišla sam kod njih u Radinac da uzmem papire od kuće koju sam kupila jer hoću da je prodam. Otac nije hteo da mi ih da. Nekretnina koja je kupljena od mojih para vodi se na njegovo ime. Nisam mogla da verujem šta me je snašlo. Nastao je haos i istog trenutka sam otišla odatle. Mnogo me boli izdaja, a ono što me je najviše povredilo jeste to što je moja mama rekla da ja lažem. Stidim se njenih reči. Ona me je vaspitala tako da ni za koga ne govorim da laže, a ona je prva koja me je nazvala lažovom. Sama je sebi lupila šamar - ispričala je tada Tanja.

Nakon velike svađe, pevačicini roditelji i sestra Biljana javno su izjavljivali da ne žele da čuju za nju, zbog čega godinama nisu bili u kontaktu.

S obzirom na to da se nakon udaje za Dušana Jovančevića odselila u Australiju, gde su rođena i njena dva sina, Tanja se zbog porodičnog skandala na neko vreme povukla iz javnosti i nije dolazila u Srbiju.

Ovo nije bio kraj nizu nesrećnih događaja koji su je pratili, a taman kada se početkom ove godine vratila među srpsku publiku, pevačica je nažalost zbog zdravstvenih problema izgubila bebu što ju je ponovo na neko vreme odvojilo od scene.

Tanja se našla u centru skandala kada je, objašnjavajući kako je "velika zvezda" te kako je novinari progone, izjavila rečenicu koja je postala pravi hit na društvenim mrežama.

"Novinari kad me vide na snimanjima, oni kleču i mole me za intervju", rekla je tada, nakon čega se izvinjavala novinarima gde god je stigla.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji