Print this page

ANA SEVIĆ KRIJE JEDNU VELIKU TAJNU! Zbog ovog detalja iz njene prošlosti mnogi će se rasplakati!

O Ani se poslednjih mesec dana u medijima raspredaju razne priče.

Kada je Anin suprug Darko Lazić doživeo tešku saobraćajnu nesreću pevačica se nije odvajala od njega i pokazala da uprkos brojnim razmiricama koje su imali, Ana i dalje gaji jaka osećanja prema ocu svoje ćerke.

Svašta su joj zamerali, svašta se pisalo, ali jedina i prava istina jeste ta da o Ani javnost jako malo zna.

Ana Sević zakoračila je na estradnu scenu 2010. godine, kada se pojavila u takmičenju "Zvezde Granda", da bi se već sledeće sezone oprobala i kao voditeljka tog šoua.

Snimila je nekoliko pesama, a i u privatnom životu joj se sreća osmehnula kada je 2013. godine počela da se zabavlja sa kolegom Darkom Lazićem, sa kojim se iste godine i venčala, a godinu dana kasnije rodila ćerkicu Lorenu.

Međutim, njen put ka estradi nije uvek tekao glatko. Ana je rođena u Užicu, gde je i odrasla, a iako je od najranijeg detinjstva obožavala javne nastupe i radovala se svakoj prilici da peva, u tinejdžerskim godinama potpuno se povukla u sebe. Pokušala je da se pronađe u drugim profesijama, a nakon preseljenja u Beograd radila je i u jednoj privatnoj firmi.

Međutim, shvatila je da je pevanje ipak njen životni poziv, a u tome ju je najviše podržavala porodica - mama Danijela, baka Slobodanka i deda Jezda, od kojih je nasledila i muzički talenat. Iako je pored njih imala bezbrižno detinjstvo, Ana je odrasla bez oca.

I dok o mami, baki i deki rado i uvek emotivno govori, jedina osoba o kojoj ne priča jeste njen otac. Iako je od početka karijere do sada dala veliki broj intervjua, pevačica nikada nije pomenula svog oca koji nije bio uz nju dok je odrastala, što je velika praznina i tuga u životu svakoga kome se to dogodi i što je sasvim sigurno i na nju ostavilo veliki trag.