MRAČNE TAJNE LEPOMIRA BAKIĆA: Otkrivena prepiska sa transeksualcem a onda pale i pretnje!

Privukao je veliku pažnju u rijalitiju, ali ove poruke će vas sigurno iznenaditi

Lepomir Bakić koji se trenutno nalazi u rijalitiju "Farma" gde je privukao veliku pažnju, sve će iznenaditi prepiskom sa transeksualnom pevačicom Natašom Mazom.

 

Nataša je rođena kao muškarac Nebojša Kornesko i pre 8 godina je odlučila da promeni pol i postane žensko.

Kako tvrdi, Maza je revoltirana Lepomirovim moralisanju na "Farmi" i zbog toga je odlučila da otkrije istinu javnosti i pokaže prepisku sa njim gde joj se on udvara, obasipa komplimentima ali i želi da imaju seks.

"Ako neko u svom predstavljanju kaže da hoće da “brani čast i ugled srpske porodice”, onda bi takva osoba trebala u skladu sa tim i da se ponaša! Naime taj isti Lepomir Bakić me je godinama unazad spopadao i slao poruke eksplicitne sadržine, čak i nudio novac za seks! U početku mi je to bilo simpatično i ponekad sam se šalila sa njim ali kako je vreme odmicalo počelo je da mi smeta, naročito onog trenutka kada sam saznala da je on ljubitelj trans osoba i da je koristio usluge svih poznatih trans dama u gradu. O njegovim sportskim uspesima a i o fizičkom izgledu imam samo reči hvale", rekla je Maza i priložila dokaze, tačnije poruke koje su razmenjivali.

Naravno, ove njene izjave se mogu potvrditi tek kada Lepomir izađe iz rijalitija i ispriča svoju stranu priče.

Međutim, Nataša se nije zaustavila te je na Fejsbuk profilu objavila da je nakon ovoga dobila pretnje od Lepomirovog PR-a i da će verovatno da od svega toga sastavi tužbu.

sss

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji