CECA NE ZNA GDE JE ROĐEN HRISTOS! Ražnatovićka se prilikom posete Jerusalimu žestoko obrukala!

- Mnogo sam čitala o Jerusalimu, za koji se slobodno može reći da je najvažniji deo istorije sveta. Ovde se nalazi veliki broj istorijskih, religijskih i kulturnih spomenika - javila se Svetlana Ceca Ražnatović jednom beogradskom dnevnom listu iz Jerusalima nakon što je na Instagramu ekskluzivno otkrila da se Isus Hristos rodio ni manje, ni više nego - u crkvi.

Ceca je time razočarala mnoge vernike i fanove jer, uprkos tome što se predstavlja kao velika vernica, koja poštuje sve pravoslavne praznike i slavi čak dve slave i ima svog duhovnika, ipak je pokazala da ne barata ni sa osnovnim znanjem kada je o hrišćanstvu reč. 

Umesto da je pre odlaska u Jerusalim proguglala gde je rođen Isus Hristos i malo se informisala zašto začetnik hrišćanstva ne može da bude rođen u crkvi, Ceca je odlučila da se na putu Hristovog stradanja osloni na sopstveno znanje. Malo je reći da se prešla, pogotovo što se sada pokazalo da svi oni sati koje je folkerka provela na liturgijama nisu urodili plodom, baš kao što joj ni lični duhovnik nije pomogao da zapamti osnovne činjenice hrišćanstva. 

- Crkva u kojoj je rođen Isus Hrist - samo je obznanila svetu nove činjenice kada je objavila fotografiju koja je nastala u Crkvi rođenja Hristovog u Vitlejemu.

To je razočaralo mnoge vernike, jer se Isus Hristos, prema Bibliji, ali i prema istorijskim činjenicama, nije rodio u crkvi.

U Novom zavetu, ali i u svim dokumentarnim filmovima o teorijama o Hristovom rođenju prikazano je da se rodio u pećini u Vitlejemu, koja je služila kao štala. Sama struktura crkve je izgrađena iznad pećine, 326 godina nakon Hristovog rođenja, kada je car Konstantin Veliki podigao crkvu, koju je posetila Ceca. Drugim rečima, Hristos nije mogao bude rođen u crkvi jer pre njegovog rođenja takve hrišćanske bogomolje nisu postojale. 

Inače, Ceca je nedavno sa prijateljem Acom Pejovićem i njegovom suprugom Biljanom, košarkašima Predragom Danilovićem i Dejanom Tomaševićem otputovala u Izrael kako bi pružila podršku srpskim košarkašima, ali i kako bi obišla Hristov grob.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji