BRUKA I SRAMOTA: Pevači tražili honorar za humanitarni koncert!

Produkcijska kuća koja nema puno iskustva u organizovanju koncerata odlučila je da pomogne bolesnoj osobi i organizuje koncert koji će okupiti veliki broj fanova.

Popularni srpski pevač i makedonska zvezda izazvali su skandal kada su od organizatora tražili honorar kako bi pevali 45 minuta u humanitarne svrhe.

Kako saznajemo, produkcijska kuća koja nema puno iskustva u organizovanju koncerata odlučila je da pomogne bolesnoj osobi i organizuje koncert koji će okupiti veliki broj fanova.

"Šest zvezda je prihvatilo da peva, a šok je usledio kada su popularni srpski pevač i jedna makedonska pevačica zatražili honorar! Nikada u istoriji organizovanja ovakvih događaja to se nije dogodilo. Produkcija je, naravno, to odbila jer su honorari bili ogromni. Pevač je čak tražio da se plati i njegov bend, ali to govori koliko je ta zvezda nesigurna u svoj glas", kaže izvor. Ovakav gest kolega osudila je pevačica koja je poznata kao humanitarac.

"Pa, zar se humanost naplaćuje? Ne prezirem takve kolege, ali ih žalim! Neko gore to vidi sve, a ako je njima savest i dalje mirna, možda je i bolje da ne nastupaju na takvim manifestacijama! Neka pomognu sebi", rekla je Seka.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji