ANASTASIJA NAPADNU.TA OD STRANE BRITANSKIH NOVINARA: Mala, odakle ti pare za to bahaćenje, ćerko krlminIca i ublce?! (VIDEO)

Kako britanski mediji pišu Anastasijin pokojni otac bio je jedan od najvećih gospodara rata ikada viđenih, koji je poginuo neposredno nakon što je trebao da dobije kaznu za svoja zlodela.

Navode da je najveći tiranin među svim Srbima, koji je pod zaštitom države.

Na teret mu stavljaju i to što je osnovao grupu Arkanovi Tigrovi koja je važila za najstrašniju i najbrutalniju jedinicu koja je bila zadužena za etnička čišćenja tokom rata 90ih godina..

Prenose kako je svadba Anastasijinih roditelja Arkana i Cece, bila predstavljena kao ljubavna bajka.

"Ćerka ozloglašenog srpskog ratnog zločinca, koji je ubijen pre nego što je dospeo na sud, pokazala je izuzetno bogatstvo porodice na glamuroznoj proslavi svog 18. rođendana", navodi taj list.

"Željko Ražnatović Arkan igrao je veliku ulogu u genocidu nad stotinama hiljada Hrvata i bosanskih muslimana devedesetih godina. Bio je poznat i po karijeri u organizovanom zločinu, pljačkama u Švedskoj, Belgiji, Holandiji i Nemačkoj. Uprkos njegovim vezama sa kriminalom, porodica 16 godina nakon njegovog ubistva uživa u glamuroznom životu", navodi "Dejli mejl".

List ističe da je Anastasija do hotela u kom je bila proslava došla limuzinom, a da je crveni tepih bio posut laticama belih ruža.

"Mnogi će u ovome videti mračnu simboliku, jer su ruže bile Arkanov 'potpis'. Često je na mestu zločina, ili na telu osobe koju je ubio, ostavljao jednu crvenu ružu", navodi se u tekstu.

"Dejli mejl" dodaje da su se stotine ljudi iz sfere politike, muzike, glume, biznisa i manekenstva "davile u šampanjcu nakon gozbe" na proslavi.

A šta britanci kažu za samu Anastasiju?!

Upoređuju je sa ni manje ni više nego sa Kim Kardašijan, njen život na visokoj nozi, garderobu, skupe izlaske i sve ono što je Anastasija postala.

Njen 18i rođendan kao sramnu proslavu.

I kako je moguće da pored toga ko joj je bio otac i šta je on predstavljao, ona ima toliku popularnost i simpatiju mladih devojaka koje pomno prate svaki njen korak putem Instagrama.

Izgleda da se svi pitaju osim nas gde i kada smo izgubili moralne vednosti, i zašto veličamo ubice i tiraniju?!

Zamislite šta će biti kada otkriju mladog Veljka...

View this post on Instagram

?

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on

s

s

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji