Voditeljka Parova uhvatila svog VERENIKA IZ SNS-A U PREVRl! Ljubavnica je nap.aIa i pokušala da je ZAD.AVl! (FOTO)

Taman što smo pomislili da je pronašla pravog, Jovana Jeremić je raskinula veridbu sa političarem u usponu Vojislavom Miloševićem iz SNS-a.

- Pre desetak danas Vojislavu su počele da stižu SMS poruke od nepoznate devojke, koja je na sve oguće načine pokušavala da mu se približi. On joj je odgovorio na nekoliko poruka ne bi li shvatio o čemu se radi, a za to je saznala i Jovana. Do nje su stigle priče da se čak i video sa tom devojkom, ali ona nije želela to da proverava jer se takvim stvarima ne bavi, već je sa verenikom prekinula svaki kontakt, a njeno objašnjenje bilo je da ne prašta ni najmanju grešku. Jovani je nazamislivo da se njen verenik dopisuje ili viđa sa drugom devojkom jer je ona sama krajnje poštena i odana i to isto traži od druge strane. Vojislav je bio u šoku zbog njene reakcije, molio ju je za oproštaj, dokazivao da su mu sve podmetnuli i da nije kriv. Danima je zvao Jovanu i govorio joj da je voli, međutim ona nije htela da sluša molbe i izvinjenja. Jovana i sama zna da je Vojislav upao u nameštaljku, ali toliko je principijelna da ne prašta ni najmanji faul. Ona je istog trenutka na njihovu ljubav stavila tačku i krenula dalje - kaže dobro obavešten izvor i nastavlja priču:

- Ali drama tek sledi. kada je Vojislav prestao da odgovara na poruke toj devojci, ona je potpuno pohisterisala. Nije joj bilo dovoljno to što im je pokvartila veridbu, nego je imala veće planove. Očajna što ne može da dođe do njega, svu mržnju usmerila je na Jovanu i jedno veče je sačekala u hodniku zgrade u kojoj živi. Ona, inače, poznaje taj kraj budući da živi samo nekoliko ulica dalje od Jovane. Počela je da je čupa za kosu, a zatim ju je uhvatila za grlo uz pretnje da će je udaviti. Jovana je bila dovoljno pribrana da se odbrani i devojku pesnicom zavali u glavu, tako da je ova pala na pod. Pripretila joj je da joj više ne padne na pamet da joj se približi i otišla u svoj stan. 

Malo koja žena bi zapravo oprostila prevaru a Jovana Jeremić je otkrila kako se to zapravo desilo.

- Bilo je tu svačega. Meni je bitno da sam ja tu bila čista do kraja. Ja sam uvek iskrena i zato nemam problema. U toj priči nisam napravila grešku i ponosna sam na to. Ja sam prešla preko jedne stvari jer nisam želela da žrtvujem ljubav. Tu su se umešali neki ljudi koji su želeli da uruše moju sreću u datom trenutku - poručila je Jovana koja sumnja i da su joj tu priču o prevari namerno smestili. Jovana je tada otkrila i kako se pomirila sa partnerom.

- On nije bio svesan sa kim se zabavlja, ja sam mnogo opasna žena. Obnovili smo celu priču, trebalo je vreme samo da sumiramo utiske. Lako je uništiti nešto ali treba naći pravu ljubav. Mene treba izdržati. Ja tada nisam mogla da verujem da se on meni nije javio na telefon, on koji je zeznuo stvar - rekla je voditeljka

Iako je oprostila navodnu prevaru, Jovana je priznala da nikada nije bila neverna.

- Ja nikada nisam prevarila momka. Ja i jesam poželjna drugim muškarcima zato što sam lojalna - poručila je voditelju Siniši Mediću. Poznata kao neko ko nema dlake na jeziku ova trudnica je priznala da je zbog rečitosti često nazivaju ludom.

- Rekli su mi da sam luda. Evo, moja direktorka kaže, ona je luda ali je dobar radnik - otkrila je Jovana.

Podsećamo, Jovana je u avgustu raskinula veridbu sa Vojislavom, nakon čega je smršala čak pet kilograma. Ona je tada otkrila da ju je političar prevario.

- Prema meni je on zaista bio dobar i galantan, ali niko ne treba da se zaigra toliko da pomisli da je veći igrač od igrača. Tiha voda breg roni. Vojislavu želim sve najbolje, da ima uspešnu političku karijeru i ostvari se u svim segmentima, a ja ću se već snaći, kako samo ja umem. Trenutno svoju energiju fokusiram na moju karijeru, na moj narod, koji je moja najveća snaga, i na onog čoveka koji će umeti da ceni prave životne vrednosti kao što su iskrenost, lojalnost, čast i dobrota - rekla je Jovana nakon prekida veze.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji