Print this page

DARKO LAZIĆ NE VERUJE SRPSKIM LEKARIMA: Već zakazao pregled u Švajcarskoj na prestižnoj klinici!

Darko Lazić i pored toga što se leči o račun zdravstvenog fonda i pored toga što nema uslove za tako nešto, nema poverenja u domaće zdravtsvo i lekare. 

Od kada se probudio neprestano negoduje zbog odluka lekara koji su ga lečili, a malo je poznato da je jedan doktor već odbio da ga leči, pa je umesto njega to radio drugi doktor.

On nema poerenja u njihove terapije koje su mu odredili kao i predviđanja o razvijanju njegove rehabilitacije.

Darko Lazić je zbog toga momentalno naložio svojim roditeljima, da preko njegovih kolega pronađu neku drugu prestižnu kliniku u Evropi na kojoj bi nastavio lečenje čim stane na noge i bude sposoban za transport van zemlje. 

Na preporuku jednog našeg popularnog pevača, došli su do prestižne klinike u Švajcarskoj gde su odmah kontaktirali doktore i poslali mu snimke. 

Dogovor je da čim Darko stane na noge i bude sposoban da leti avionom, nastavi lećenje na nekoliko nedelja u ovoj instituciji.

Sada ostaje samo deo oko finansiranja takvog lečenja koje nije ni malo jeftino. Država može da mu da deo novca iz svog fonda i za to postoje načini. Ali i to je malo, u odnosu na cenu koliko košta lečenje na toj klinici. 

Nekoliko prijatelja pevača su se ponudili da pozajme novac njegovim roditeljima kako bi već unapred platili deo lečenja. Oni znaju da će Darko, čim stane na noge, taj novac brzo zaraditi i vratiti.