ZELENAŠI NE ODUSTAJU OD DUGOVA NI SADA! Žestoki momci za vratom Laziću i u bolničkoj postelji

Pevač Darko Lazić koji je pre više od nedelju dana preživeo strašnu saobraćajnu nezgodu, u velikom je problemu. Naime, kako piše Srpski telegraf, njemu za vratom vise zelenaši kojima duguje ukupno 400.000 evra!

Žestoki momci koji su pevaču pozajmljivali novac na kamatu u panici su da povređeni pevač sada kada više ne može da peva neće imati od čega da vrati silne dugove, pa planiraju da pritisnu članove njegove porodice, te da od njih zahtevaju da dugovanja budu izmirena u što kraćem roku ukoliko Darko ne bude imao da im vrati novac.

"Darko duguje ogroman novac zelenašima i zbog toga je pre nesreće trebalo naredne dve godine da radi samo za njih i nastupa tamo gde mu oni dogovore i za sumu koju oni odrede, ali ga je ova nesreća, nažalost, sprečila u tome. On sada ne da neće moći da peva za njih i vraća dugove nego će morati da uđe u nove dugove kako bi platio lečenje koje mu predstoji. Kako bi na vreme izvukli i ono malo što je ostalo njegovim roditeljima, opasni momci su se nameračili i na njih. Neki od njih su već zvali da pitaju kako je Darko i da li mu nešto treba, ali to je loš znak jer oni javljanjem pokazuju da su tu i da nisu odustali od dugova", tvrdi dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa.

On je upravo zbog njih i doživeo ovu nesreću jer je danima bio kao sumanut od briga odakle će da im vrati novac i da li će ga ponovo tući, kao što su ga brutalno pretukli u avgustu ove godine zbog 50.000 evra, koje je dugovao opasnim momcima sa juga Srbije. Napadači su mu prvo naprskali suzavac u oči, a njegovog prijatelja Miljana Vračevića udarili pištoljem u glavu.

"Priča se da je Darko od zelenaša pozajmio čak 400.000 evra. Nikome nije jasno zašto je Darko morao da pozajmi toliki novac jer je godinama jedan od najplaćenijih pevača. Priča se da je i zbog kocke... Pre nesreće su mu visili za vratom 24 časa, sada su se stvari promenile i sve su prilike da će mu, iako je skoro pa invalid, ponovo visiti za vratom, ali i njegovim najbližima. To su nepokolebljivi i opasni ljudi. Njih ne interesuje da li će on imati posledice ili ne, njih zanimaju pare i samo to im je u glavi. Spremni su na najgore stvari samo da bi vratili ono što su mu dali pre nesreće. Još uvek se uzdaju da će neko od Darkovih imućnih prijatelja vratiti dugove, ali ukoliko se to ne desi, na meti je njegova porodica, koju će naterati da proda sav stečeni kapital kako bi izvukli živu glavu. To su mnogo jaki ljudi jer se, po svemu sudeći, ne plaše ni zakona", završava izvor.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji