EKSLUZIVNO OD EKSPRES POLITIKE! Sa njom je varao Radu! Ovo je nova devojka Harisa Berkovića, zbog nje je posle tri i po godine pukla veza sa Manojlovićevom! (FOTO) (VIDEO)

Mladi pevač duže od dva meseca viđa se sa zgodnom plavušom iz Beograda sa kojom se često krije u jednom restoranu na Novom Beogradu

Nakon tri i po godine, veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića doživela je deinitivan krah, i to nakon Radinog saznanja da je Haris nekoliko meseci vara sa izvesnom A.M. iz Beograda, a sada vam donosimo i ekskluzivne fotografije mladog pevača sa novom devojkom!

Naime, kako smo uspeli da saznamo pre mesec dana, Haris se sa novom devojkom često viđa u restoranu svojih prijatelja na Novom Beogradu, gde se osećao sigurnim i zaštićenim od medija i ljudi koji bi mogli da ga uslikaju.

Međutim, tokom jučerašnjeg dana uspeli smo da snimimo Radinog bivšeg dečka sa novom izabranicom, i to u vrlo opuštenom izdanju, što ide u prilog tome da je ovo mesto bilo tajno skrovište za novopečeni par.

Kako smo uspeli da primetimo, Haris i lepa plavuša već deluju blisko i opušteno kada su zajedno, pa su se smejali, čitali međusobne poruke, pili vino i razmenjivali nežnosti.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji