SVE ŽELE DA BUDU ONE: Evo čime se poznate devojčice HVALE na Instagramu! (FOTO)

Deca slavnih i uspešnih ljudi iz Srbije imaju jednu zajedničku crtu - znaju da uživaju. Uglavnom pohađaju privatne škole, imaju lične vozače, džeparac "na kartici".

Na društvenoj mreži Instagram su pravi hit, a da su toga prilično svesni, pokazuju fotografije koje "kače" iz časa u čas.

Prosečna devojčica bi svakako imala na čemu da zavidi jednoj Anastasiji Ražnatović ili Maši Terzić. Mi smo malo pročešljali po njihovim profilima, i evo koje fotografije su nam zapale za oko.

Maša Terzić (14.300 pratilaca) ćerka je generalnog direktora Crvene Zvezde, ali i bivša devojka Veljka Ražnatovića. Maša se na Instagramu, između ostalog, pohvalila i ličnom kozmetičarom

Cecina deca, poznato je, često putuju. Veljko Ražnatović je samo ove zime bio na zimovanju tri puta. Anastasija (185.800 fanova) je, sa druge strane, već videla more. OVDE pogledajte kako je Anastasija proslavila 17-ti rođendan.

Anika Đurašković (16.800 pratilaca), ćerka je biznismena Mila Đuraškovića, a hvali se luksuznim životom i scenama koje obični smrtnici viđaju samo na filmu. Trenutno živi u Londonu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji