Print this page

SVE ŽELE DA BUDU ONE: Evo čime se poznate devojčice HVALE na Instagramu! (FOTO)

Deca slavnih i uspešnih ljudi iz Srbije imaju jednu zajedničku crtu - znaju da uživaju. Uglavnom pohađaju privatne škole, imaju lične vozače, džeparac "na kartici".

Na društvenoj mreži Instagram su pravi hit, a da su toga prilično svesni, pokazuju fotografije koje "kače" iz časa u čas.

Prosečna devojčica bi svakako imala na čemu da zavidi jednoj Anastasiji Ražnatović ili Maši Terzić. Mi smo malo pročešljali po njihovim profilima, i evo koje fotografije su nam zapale za oko.

Maša Terzić (14.300 pratilaca) ćerka je generalnog direktora Crvene Zvezde, ali i bivša devojka Veljka Ražnatovića. Maša se na Instagramu, između ostalog, pohvalila i ličnom kozmetičarom

Cecina deca, poznato je, često putuju. Veljko Ražnatović je samo ove zime bio na zimovanju tri puta. Anastasija (185.800 fanova) je, sa druge strane, već videla more. OVDE pogledajte kako je Anastasija proslavila 17-ti rođendan.

Anika Đurašković (16.800 pratilaca), ćerka je biznismena Mila Đuraškovića, a hvali se luksuznim životom i scenama koje obični smrtnici viđaju samo na filmu. Trenutno živi u Londonu.