POSLE NEKOLIKO GODINA SLAVICA REŠILA DA OTKRIJE: Tanja Savić i ja smo ostale bez PREBIJENE PARE! (FOTO)

Popularne pevačice Slavica Ćukteraš i Tanja Savić pre mnogo godina išle su na zajedničke koncertne turneje sa kojih su se uvek vraćale pune nezaboravnih dogodovština koje i dan danas prepričavaju, međutim, o pojedinim trenucima sve do sada javno nisu govorile.

Naime, kako nam je otkrio izvor blizak pevačicama, njih dve su na početku karijere imale veliki problem sa tremom koja ih je gotovo uvek paralisala, zbog čega su se pred svaki nastup opuštale uz koju čašicu alkoholnog pića, što im je tada bilo strogo zabranjeno.

- Njihovi menadžeri nisu želeli ni da čuju za to da njih dve piju pre nastupa, a one su to uvek krišom radile i ludo se zabavljale. Tako su razbijale tremu koje nikako nisu mogle da se oslobode, a jednom prilikom im je alkohol došao glave - ostale su bez prebijene pare! Slavica i Tanja su se pretvarale da piju sok, a ustvari su cirkale sve vreme viski i koka-kolu... Menadžer je poludeo kada je shvatio šta mu rade iza leđa, pa im je te večeri oduzeo honorar, pevale su za džabe, za nauk - otkrio je izvor blizak pevačici, što je i ona potvrdila.

"Jao, jeste, to je istina! To je bilo pre mnogo godina, 2005. ja mislim, pevale smo u Ćupriji. Htele smo malo da se opustimo, pa smo uzele viski sa koka-kolom, iako smo znale da nam je to zabranjeno dok radimo, pa kad su nas provalili, nismo imale kud. Ali nema veze, važno da smo se super provele, a ovoj situaciji se i Tanja i ja i dan danas često smejemo", potvrdila je Slavica.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji