OVO JOŠ NIJE PREBOLELA: Prvi dečko Nataše Bekvalac POGINUO u saobraćajnoj nesreći!

Pevačicu još boli rana iz mladosti.

Nataša Bekvalac skrivala je tajnu iz mladosti dugo, ali je sada otkriveno da je njen prvi dečko poginuo u saobraćajnoj neseći. 

Naime, njena prva velika ljubav poginula je prilikom pada s motora.

Ipak, Nataša je to uspela da sakrije od medija čak i kada se to desilo njenom suprugu Danilu Ikodinoviću u junu 2008. godine.

Inače, Nataša je nedavno okončala brak sa Ljubom Jovanovićem, a već pre nekoliko dana otkriveno je da je našla novog dečka.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji