ŠAKO POLUMENTA BRUTALAN PREMA STARLETAMA: Sve te fufice po diskotekama, odakle im NAKIT, MARKIRANI SATOVI I AJFONI? (VIDEO)

Šako Polumenta važi za jednog od popularnijih pevača na srpskoj estradi, a poznat je i po tome da nema dlake na jeziku.

S obzirom na to da se ne libi da kaže šta misli o kolegama iz javnog života, on je i ovoga puta izneo svoje mišljenje, ovoga puta na tapeti su starlete.

"Previše se daje značaja starletama, devojkama i momcima iz noćnog života. Od čega oni zarađuju, od čega markirani sat, ko će da mu kupi telefon, "Ajfon", tata da mu kupi od plate od 200-300 evra? Kako? Ja sam više puta iscenirao u mojoj kući situaciju da nemamo novca. Moja deca imaju i te kako da se obuku dobro. Ali više puta to uradim jer me interesuje ta njihova reakcija. Šta će se desiti ako ostanemo bez novca? Ja sam čovek ispred vremena, život me nije mazio, udarili su me sa svih strana, uvek sam to stoički podneo", rekao je pevač.

S obrzirom na to da je otac troje dece, Polumenta je otkrio i koliko je strog kao roditelj.

"Ja sam uvek raspoložen da sa mojom decom porazgovoram otvorenih karata i da ih posavetujem. Ja nikad ne nosim dirigentsku palicu, da im kažem "Nemoj slučajno to". Njihov izbor je njihov izbor i ja ću to ispoštovati", rekao je Šako u emisiji "Premijera".

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji