DARKO LAZIĆ NE ŽELI DA STANE: Pevaće u invalidskim kolicima na proslavi u Šapcu za neverovatan novac

Darko Lazić nastavlja da šokira. I pored svih prepourka doktora, on ne želi da ih posluša, pa će već u krajem februara nastupati na jednoj proslavi u okolini Šapca. Kako do tada neće moći da se oporavi, nastupaće u invalidskim kolicima. Za ovo gostovanje, pevač će dobiti 8.000 eura. Nastup će trajati samo pola sata. 

Još jednom je Darko Lazić šokirao celu naciju. On će u invalidskim kolicima gostovati na jednoj proslavi u okolini Šapca. Roditelji i verenica nisu imali šta da mu kažu jer će gostovanje trajati kratko i dobiće odličan novac koji će im vrlo dobro doći za nastavak njegovog skupocenog lečenja. Njegov bend je takođe radostan zbog ovakvih vesti, jer ni njima nije odgovarala ovoliko duga pauza zbog nedostatka novca. 

Trenutno Darko Lazić proslavlja Božić sa svojim najmilijima. Upravo u krugu porodice nastala je i najemotivnija fotografija zaljubljenog para. Verenica Marina Gagić se ne odvaja od pevača, a to mu dosta olakšava period oporavka posle stravičnog udesa koji mu se desio oktobra meseca, sada već prošle godine.

Oni su na Instagramu objavili emotivnu fotku gde su svima pokazali koliko se vole, a koliko je zapravo njihova ljubav jaka, suvišno je govoriti. Ona je njegova ogormna podrška svih ovih dana dok mu se zdravsteno stanje vraća u normalu. Pevač ne krije koliko je srećan što je upoznao Marinu, sa kojom čeka dete.

 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji