Goca Tržan otkrila do sada nepoznate detalje: Raša me je napadao i maltretirao!

Popularna pevačica otkrila je do sada nepoznate detalje vezane za svoj drugi brak.

Raša je velika podrška Goce Tržan u karijeri i veruje u njen ukus, pa kada postoji nešto što se njemu ne dopada on joj to odmah kaže.

Da Goca uživa u ljubavi sa svojim sadašnjim mužem nije tajna, a sada je pevačica otkrila kako je ljubav izmedju nje i Raše, zapravo, počela.

- Nije imao uopšte trip: "Jao, Goca Tržan". On je reagovao na mene kada smo se zapravo upoznali, kada sam došla na probu. To je trajalo mesecima. On je mene napadao, maltretirao, smarao. Ja sam mu dala sve šanse da pogreši, ali nije pogrešio. Svi mi grešimo, ali nije napravio kardinalnu grešku koja bi me odbila od njega - bila je iskrena Goca.

Ona je potom dala savet svim devojkama kada biraju momke.

- Ne treba vam neko ko vas ne poštuje, ne pristajte na manje od onoga što želite - rekla je pevačica u emisiji "Premijera".

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji