O OVOME DANAS SVI ĆUTE! Darko Lazić već 8 godina… Neverovatna ISTINA iznenadila Srbiju

Velika stvar!

Saobraćajka u kojoj je teško povređen Darko Lazić već danima je glavna tema u medijima. Ne priča se samo o povredama koje je on zadobio u ovoj nesreći, već i o dinamičnom i čak bahatom životu koji je najtražniji pevač mlađe generacije vodio proteklih godina.

Brza vožnja, alkohol, sve to je nešto što je izazivalo zaprepašćenje kod publike ovog pevača. Međutim, malo ko pominje i neka dobra dela koja je Darko radio.

Mračne teme su potpuno bacile senku na javni život ovog kontroverznog pevača, ali da podsetimo na to da je Darko u proteklom periodu uradio neke stvari koje zaslužuju poštovanje i divljenje.

Pre svega mislimo na humanitarne koncerte na kojima je Darko pevao. I ne samo što je pevao, već je često umeo da zavuče ruku u svoj džep i da izdvoji donacije za bolesnu decu.

– Malo sam i ljuta što je proteklih dana, nakon saobraćajne nesreće, Darko Lazić predstavljen samo kao neko ko je problematičan i bahat. Ali nije baš tako. Ne pominje se da je s druge strane jedna jako humana osoba. Organizovala sam više humanitarnih koncerata i iako je imao često pun kalendar kada su nastupi u pitanju, on je i na štetu svog zdravlja dolazio na te humanitarne koncerte i pevao. I ne samo što je pevao, već je i i ličnim donacijama pomagao decu kojoj je trebalo pomoć za lečenje. Darko je neko ko je zaslužio toliko da se pomenu i njegova dobra dela, a verujte mi, bilo ih je – rekla je za Espreso Hedija Mihaljević koja je organizovala više humanitarnih koncerata za bolesnu decu i Darko je neko ko joj je zbog svega toga ostao u lepom sećanju kao jedna humana osoba.

Uroš Karapandžić je dečak koji boluje od hidrocefalusa i cerebralne paralize. Majka ovog dečaka Jelena Karapandžić ne može da zaboravi koliko se Darko trudio da da svoj doprinos za lečenje Uroša.

– Darko je neko ko je uz nas već osam godina. Pomagao je ne samo nama već i mnogima. Kada niko nije hteo da pomogne, Darko je pomagao. I na početku karijere i kada je postao popularan, on je neko ko je uvek bio tu za našeg Uroša i neko je ko nikada nije znao reći „Ne!“. Verujem da će Bog da sačuva Darka, a ljudima koji u ovom trenutku mrače, savetujem da to ostave za neka druga vremena. Sada je najvažnije da se Darko oporavi – rekla je Jelena Karapandžić

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji